Perinteinen savusauna on elämys!

 

Juhannuksena –07 saimme valmiiksi perinteisen länsisuomalaisen mallassaunan, jonka löylyihin on helppo unohtaa kiireet ja stressi. Saunan lämmitys aloitetaan jo aamulla, ja illalla voit kiivetä lauteille nauttimaan kosteasta leppeästä löylystä. Savusaunan voit varata mökkilomasi yhteydessä tai B-hintakaudella pelkkänä savusaunailtana, jolloin Sorsahovi toimii saunakabinettina.
 
                 -Savusaunan lämmitys mökkivuokran yhteydessä 100 €
                 -Savusaunailta klo 18-23 max 10:lle 250 €, sis. alv
                 -Sorsahovi saunakabinettina
                 -Savusauna, pellavapyyhkeet
                 -Kysy iltapalavaihtoehtojamme
 
gallery/083
gallery/hpim1676
gallery/hpim1196

Retkeile Myllykosken laavulle!

Olisiko makkaranpaiston aika? Lähde retkelle Myllykosken laavulle ja ota eväät mukaan. Meiltä voit pyytää mukaasi nokipannun ja vesipullon niin ei kahvihammastakaan jää kolottamaan.
Myllykosken rannat ovat jyrkän kallioiset ja koski virtaa alhaalla rotkossa. Pitkin joenuomaa näet ”talttahampaiden” eli majavien työnäytteitä ja koskikaran pyrähtelyjä seuratessa kiire unohtuu. Laavun läheltä löytyy vielä myllynkivi muistona ajoista, jolloin mylly jauhoi viljaa asukkaiden tarpeeseen.
gallery/matkailija-05

Avantouintia, kalastusta kesällä ja talvella

Nautitko hyisen veden syleilystä – saako pulahdus talviseen järveen veresi kiertämään nopeammin?
Silloin nautit varmasti avantouintimahdollisuudesta mökkilomallasi.  Eteläpäässä Siikaisjärvellä on avanto auki 2 päivänä viikossa, matkaa on vain n. 8 km.
Kalastella voit Hirvijärvellä vuoden ympäri. Kesällä mato-ongella, uistimella, katiskalla - talvella pilkillä tai kokeilemalla verkkokalastusta. Perinteisten suomalaisten kalalajien, ahvenen ja hauen, lisäksi voit onnistua saamaan kuhan, joita järveen on istutettu vuosittain.
 
gallery/matkailija-08

Lumikengillä tai moottorikelkalla

Jos harrastat moottorikelkkailua, ota kelkka kyytiin lähtiessäsi lomalle. Järven yli ajettuasi pääset Pohjois-Satakunnan moottorikelkkareitistölle, jolloin tie on auki mm. Kankaanpään ja Ikaalisten suuntaan. Jos taas uskot omassa kehossasi olevan riittävästi virtaa, vuokraa lumikengät ja kulje omia polkujasi. Voit myös varata opastetun n. 2 tunnin lumikenkäsafarin, jolloin opas lähtee mukaasi kertomaan luonnon ihmeistä.

Marja- ja sienimetsät kutsuvat

Maistuvatko mustikat ja puolukat, tai valmistettaisiinko kantarellikeittoa? Siikaisista löydät hyvät marja- ja sienimaastot, halutessasi voit varata myös opastetun retken lähialueen metsiin.
gallery/matkailija-09

 Siikainen ja Satakunta

Siikaisista ja Satakunnasta löydät paljon nähtävää ja koettavaa, etsitpä sitten luontoelämyksiä, shoppailua, konsertteja ym.

Siikainen

http://www.koesatakunta.fi/ 

http://www.visitsatakunta.fi/

http://www.kankaanpaa.fi

http://www.maisa.fi

http://www.merikarvia.fi

Siikainen on mukana 3 maakunnan ja 9 kunnan yhteisessä Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark -hankkeessa, tutustu alueeseen ja löydä ainutlaatuinen suoluonto!

http://www.lauhanvuoriregion.fi

 

Lemmikki lähellä

Eläinallergioiden lisääntyessä emme ota mökeillemme lemmikkieläimiä. N. 3 km päässä mökeiltämme löytyy Siikaisten KoiraHostel, jonka sivuille pääset tästä. Niinionton asiakkaana saat alennusta hoitovrk:n hinnasta.